Inscrieri

Inscrieri se pot face la adresa de e-mail ecologizaregalati2009@gmail.com sau folosind formularele publicate in presa locala.

luni, 2 noiembrie 2009

ISU a fost cu noi!

Aproape 40 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost alaturi de noi in 17 octombrie. Au venit chiar si cei din Urgenta 1 (pompierii care trebuie sa intervina primii in cazul in care este semnalata o urgenta). Pentru a putea sa raspunda prompt la o astfel de solicitare, ei au ecologizat zona de langa sediul Inspectoratului si au luat cu ei si masinile de interventie. In aproximativ o ora pompierii au strans peste 80 de saci de gunoaie. Informatiile si fotografiile ne-au fost puse la dispozitie de Eugen Chirita.
Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Campionat Spania
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere