Inscrieri

Inscrieri se pot face la adresa de e-mail ecologizaregalati2009@gmail.com sau folosind formularele publicate in presa locala.

duminică, 11 octombrie 2009

Mai sunt 6 zile

Multumim celor care au anuntat deja ca ne sprijina. Datele preliminare arata ca vom avea mai multi participanti decat ne-am propus, insa centralizarea datelor se va incheia la mijlocul saptamanii viitoare. Problemele care ne preocupa acum sunt cele logistice. Avem mare nevoie de saci si manusi, si cautam solutii astfel incat totul sa fie pregatit sambata dimineata. Incercam sa stabilim si o echipa de voluntari care sa inventarieze toate strazile si spatiile verzi din Galati pentru a avea o imagine clara asupra distributiei echipelor in teren.Nici prognoza meteo nu ne ajuta, se anunta averse de ploaie pentru ziua de sambata, insa speram ca cineva acolo sus sa tina cu noi.

Incercand sa promovam EcoGalati, am aflat ca din pacate exista multe persoane reticente la aceasta initiativa. Se folosesc argumente de genul "la ce ajuta daca in cateva zile gunoiul o sa reapara pe strazi", "suntem romani si ne meritam soarta", "eu strang si altul rade de mine si arunca chistocul pe jos doar ca sa isi bata joc de mine". Stim ca nu e usor sa schimbam mentalitatea oamenilor, insa daca noi facem ca ei, batalia e pierduta din start. Cel mai bun argument in favoarea acestei actiuni a sosit pe adresa de email ecologizaregalati2009@gmail.com zilele trecute:

"Salut sunt elev in cls. a 10 a la lic.3 si desi si eu fac destula mizerie in orasul acesta vreau sa si strang gunoiul lasat in urma mea. Sunt satul de atata indiferenta si nesimtire din partea multor oameni, asa ca va rog sa ma anuntati la ce ora va avea loc aceasta activitate si de unde incepem.   "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu