Inscrieri

Inscrieri se pot face la adresa de e-mail ecologizaregalati2009@gmail.com sau folosind formularele publicate in presa locala.

duminică, 18 octombrie 2009

ONG-urile au fost cu noi!

Asociatia Stejarul catre tineri a mobilizat aproximativ 40 de persoane pentru EcoGalati 2009. Zona curatata a fost una destul de grea, cu multe gunoaie si cu o suprafata mare. Tinerii au plecat din spatele Talciocului si au ajuns aproape de zona tunelului. In final s-au strans peste 60 de saci de deseuri. Imaginile ne-au fost oferite de Laurentiu Popa, presedintele Asociatiei Stejarul catre tineri.


 
 
 
 

Si Centrul de Consultanta Ecologica a fost alaturi de noi. In doua ore si jumatate cele 17 persoane din aceasta echipa (12 elevi si 2 profesori de la Liceul Metalurgic si trei angajati CCEG) au asigurat igienizarea zonei cuprinse intre str. Domneasca (Directia agricola), str. Basarabiei (ambele trotuare) si Mihai Bravu (colt cu Calea Prutului). S-au umplut 10 saci, cei mai multi cu deseuri plastice( pet-uri, pungi) dar si mucuri de tigari, hartii, etc.Pozele au fost oferite de Petruta Moisi.











Un comentariu:

  1. mai nene,de cand tot caut ceva de voluntariat...cn imi specifica si mie cum sa intru ca voluntar si unde? sariti va tog cu ajutoare :D

    RăspundețiȘtergere