Inscrieri

Inscrieri se pot face la adresa de e-mail ecologizaregalati2009@gmail.com sau folosind formularele publicate in presa locala.

duminică, 18 octombrie 2009

Studentii au fost cu noi!

Peste 70 de studenti galateni de la Universitatea Dunarea de Jos si-au asumat o misiune ingrata la EcoGalati 2009. Ei au curatat o zona din apropierea lacului Vanatori, in conditiile in care plouase puternic cu o zi inainte iar pamantul era foarte moale. Dupa un sfert de ora toti voluntarii, indiferent de echipamentul pe care si l-au adus, pareau a fi in uniforma din cauza noroiului care a murdarit toate hainele. In aceste conditii lupta cu gunoaiele a fost grea, cu atat mai mult cu cat "dusmanii" era foarte numerosi. La final victoria a fost clara: 205 saci mari plini cu gunoaie, adica doua remorci pline ale tractorului pus la dispozitie de Consiliul Judetului Galati (prin Serviciul Public Judetean de Administrare a Domeniului Public si Privat). Imagini de la acest crunt "razboi" avem prin amabilitatea lui Cristi Dumitru.


 
 
 
 
 
 
 
 
 









NOTA: Au participat studentii Facultatii de Metalurgie - catedra de Ingineria Mediului, in frunte cu prof. Stefan Balta, Liga Studentilor din Galati, AIESEC Galati, Clubul Studentilor Basarabeni, Casa de Cultura a Studentilor. Va multumim si apreciem efortul cu atat mai mult cu cat unii dintre voluntari sunt galateni doar pe perioada studiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu